Spoznajte kúzelný svet značky Mr. Maria

Kde bolo, tam bolo, kedysi dávno rozprával holandský maliar Dick Bruna svojmu malému synčekovi rozprávky o zajačikovi, ktorého stretol na prechádzke pri brehoch Severného mora. A tak sa zrodil králik Miffy, ktorý pod taktovkou dizajnérskeho dua Mr Maria dostal po rokoch podobu tejto ikonickej lampy. 

Miffyho dobrodružstvá poznajú deti na celom svete a aj vďaka tomu sa značka Mr. Maria teší svojej nesmiernej popularite. Ide o holandské dizajnérske štúdio sídliace v Amsterdame, ktoré založila dvojica Jannes Hak a Lennart Bosker s cieľom vytvárať pútavé produkty pre deti všetkých vekových skupín, ktoré však bezpochyby očaria aj dospelých. V ich portfóliu produktov nájdete ikonické lampičky v tvare veselých zvieratiek, ktoré prinášajú príjemné hrejivé svetlo do každého detského interiéru a dodajú odvahu aj tým najväčším bojkom. 

Kolekcie svietidiel

Produkty Mr. Maria rozdelili autori do niekoľkých kolekcií. Najnovšou z nich sú MINI LAMPIČKY MIFFY A PRIATELIA. Je to séria lampičiek s najjednoduchším ovládaním, ktoré je možné iba zapnúť a vypnúť. Každá lampička z tejto kolekcie má v sebe zabudovanú batériu, na spodnej strane vypínač a jej súčasťou je aj časovač, ktorý automaticky vypne svetlo po 15 minútach. Patria sem zajačik Miffy, psík Snuffy, medvedík Boris a levík Lion. Mini lampičky boli vytvorené s cieľom rozdávať deťom radosť a vyčarovať im na tvári úsmev. Prekvapí vás ich mäkký materiál,  z ktorého sú vyrobené a deti si ich doslova zamilujú. Aj ako darček rozjasnia deťom deň, domov a ich malý detský svet. Milé svetielka sa zmestia do každej rúčky a sú pripravené precestovať s vami celý svet. Kam si ich vaše deti zoberú? 

PRENOSNÉ LAMPIČKY MIFFY A PRIATELIA nazývané v angličtine MY FIRST LIGHT sú svietidlá so zabudovanou batériou a je u nich možné regulovať intenzitu osvetlenia až v šiestich stupňoch. Sú vyrobené z rovnakého mäkučkého silikónového materiálu a nabíjajú sa pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Nabíjajú sa maximálne 6 hodín a nepretržite vydržia svietiť až 24 hodín. Patria sem opäť štyri zvieratká, a to zajačik Miffy, psík Snuffy, medvedík Boris a levík Lion. Výrazná schopnosť Dicka Bruna zaujať univerzálne publikum prostredníctvom silného rozprávania a minimalistických kresieb sa odráža v ikonickom dizajne týchto rozkošných lampičiek. 

NOČNÉ LAMPY STAR LIGHT na rozdiel od mini lampičiek a prenosných lampičiek už možno považovať za plnohodnotné svietidlá, ktoré sa napájajú prostredníctvom kábla do elektrickej zásuvky. Materiál, z ktorých sú vyrobené už nie je silikón, ale tvrdý polyetylén. Tieto nočné lampy obsahujú LED žiarovku, adaptér a dotykový ovládač. Intenzitu svetla je možné regulovať v šiestich stupňoch. Veľkou výhodou kolekcie STAR LIGHT je, že lampy je možné doplniť o sadu na diaľkové ovládanie. ktorou sa reguluje jas a má možnosť nastaviť časovač, vďaka ktorému sa lampa automaticky vypne po 5, 15 alebo 30 minútach. Do tejto kolekcie patrí nočná lampa Miffy, Boris a Lion.

Okrem týchto šikovných lampičiek ponúka značka Mr. Maria aj lampy väčších rozmerov, ktoré okamžite upútajú pozornosť. Opäť tu nájdete zajačika Miffyho vo veľkosti XL, ľadového medvedíka Nanuka, nočnú lampu Smiley v tvare usmievajúcej sa emotikony a srdce LIA - nádherné minimalistické svietidlo v tvare srdiečka na drevených nožičkách. 

“S láskou pre láskyplný domov...”

Také je motto dizajnovej značky Mr Maria, ktorej produkty skrášľujú domácnosti po celom svete. Kde je svetlo, tam sú aj tiene, no tých sa rozhodne netreba báť. Priatelia Mr. Maria nádherne rozžiaria detskú izbičku, spálňu, či obývačku a stanú sa tak súčasťou vašej rodiny. Ich nadčasový dizajn a príjemné hrejivé svetlo vám budú robiť spoločnosť a napĺňať vás radosťou po celé roky.