Dizajnové koberce Lorena Canals, ktoré si zamilujete!

Keď sme premýšľali nad pekným a kvalitným detským kobercom do izbičky nášho synčeka, veľmi nás očarila značka Lorena Canals. Rovnomenná španielska dizajnérka prišla pred rokmi s nápadom vytvoriť koncept prateľných kobercov a to na základe vlastnej skúsenosti, keď sledovala svoje deti, ako sa hrajú doma na koberci. Pomyslela si, že aký by bol život jednoduchý, keby si mohla koberec vyprať sama doma! Po jej neúspešnom hľadaní ideálneho koberca do detskej izby, ktorý by spĺňal všetky jej predstavy - aby bol nielen krásny, ale aj praktický - rozhodla sa sama navrhnúť detský koberec, ktorý by bolo možné prať v práčke. Lorena Canals si tak sama založila vlastnú rodinnú firmu so sídlom v Barcelone a otvorila remeselnú továreň v Indii.  

“Od toho momentu začali koberce dávať zmysel...”

 

V súčasnosti produkty Lorena Canals skrášľujú a zútulňujú domácnosti po celom svete a my sme hrdí na to, že ponúkame bezpečné a udržateľné výrobky s ohľadom na životné prostredie našej planéty. Textílie sú ručne vyrábané v Indii s použitím prírodných materiálov, najmä bavlny a vlny, ktoré sú ošetrené netoxickými farbivami bez nebezpečných chemikálií. Každý jeden produkt je vyrábaný ručne do posledného detailu, vďaka čomu je každý kus jedinečný. Takže sa pohodlne usaďte a sledujte ako tieto úžasné koberce a doplnky budú zdobiť váš interiér a aj po rokoch budú vyzerať stále ako nové - dokonca aj po vypraní!

ICONOS_ENG_2_

 

Všetky textílie sú rozdelené do niekoľkých kolekcií, takže výber je naozaj široký a rôzne farby a štýly očaria naozaj každého. Koberčeky Lorena Canals zaručene dodajú teplo a vytvoria útulné prostredie (nielen) v detských interiéroch. Získajú si vás svojou mäkkosťou a na dotyk príjemným materiálom. Navyše to, že sú koberčeky prateľné v práčke, určite ocení každá mamička. Vaši malí nezbedníci ich tak môžu vďaka jednoduchej údržbe pokojne aj zafúľať. Okrem štýlových kobercov nájdete v našej ponuke aj dekoračné vankúše, detské deky, úložné koše na hračky, do ktorých si deti môžu schovať svoje vzácne poklady a množstvo ďalších nádherných doplnkov, ktoré dodajú detskej izbičke tú pravú atmosféru.

 

"Vždy myslíme na rodičov a ich deti - s našimi prateľnými kobercami chceme aby u vás doma život plynul bez starostí."

 

gif-lavadora